а продават ли я вече? И ако да, колко относително е цената?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко снимчици от тестдрайва на MiTo
Collapse
X
-
6.9 градско?
айде да е 6.9 смесен и поне 8.5 градско.
да не кажа, че ако я караш прилично под 11-12 градско нема да дава.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryВ Германия базата е 17 000 еевряяяяскъпичка ми се види
ще падне поне с 50% до края на годината
Майтапа на страна колата е страхотнаlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеТая колица ми напомня новия фиат 500 и малко от линиите на 8ц...ама малко и то по предницата... иначе нещо не ме кефи.... 147 с фейслифта е доста по-красива!!!Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеУтре си купете новия брой на Аутобилд. Много талянски брой съм спретнал - снимката на броя (МиТо), тестове на МиТо и новата Ланча Делта, има ги и на корицата естествено...
Тия дойчовци накрая ще ме уволнят за тия проиталянски настроения....Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщениеКолега къде мога да видя прилични снимки в интернет на новата Ланча Делта?
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеВ Германия базата е 17 000 еевряяяяскъпичка ми се види
Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеКолата ме кефи, но ми прави впечатление, че цветовете са червен и черенГолямо разнообразие, но като цяло изглежда луксозно, малко и вероятно бързо. Това е идеалната кола за млад човек
Само цената е малко като на Grande Punto + 10-15 000лвАко искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеМи той излезе през 2004-та година фейслифта.
Догодина ще видим новата 149. За нея трябва да се постараят повече, щото мисля аз там да се класирам.Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Днес покарах МиТо-то и много ми хареса...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщениеДнес покарах МиТо-то и много ми хареса...
П.С.: Повече ли от твойта?Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
Comment